Sababaraha proyék kaliwat urang

Desain produk, pamekaran, prototyping & proyék visualisasi 3D

  • Kami nyayogikeun jasa desain industri kualitas luhur

    Alat desain industri JiuHui ngamungkinkeun para désainer, arsiték, sareng seniman digital nyiptakeun, ngaevaluasi, sareng ngabayangkeun visina langkung gancang ti kantos.Fokuskeun kana ideu tibatan dihalangan ku kakurangan alat parangkat lunak sareng ngabebaskeun kréatipitas ku parangkat lunak desain anu ngamungkinkeun modél pangguna sacara bébas, ngadamel parobihan kalayan gampang, sareng ngajantenkeun sacara saé.

  • Urang nyadiakeun layanan ngembangkeun produk

    Jiuhui miboga kamampuh nyadiakeun konsumén urang jeung sagala jinis jasa ngembangkeun produk anyar, sarta nyadiakeun patali jasa desain ngarojong.

Naha urang?

  • Prioritas Kualitas
  • Kemitraan
  • Kakuatan & Pangalaman
  • Prioritas Kualitas

    Prioritas Kualitas

    Sertifikasi pikeun sistem penerbangan sareng sistem médis nangtung pikeun kriteria utama pangakuan industri, sagigireun ISO9001, ISO14001 sareng ISO45001, Jiuhui ogé dileler AS9100D sareng ISO13485.

  • Kemitraan

    Kemitraan

    Ti raksasa aviation nasional ka pabrik panerapan imah, urang ngawula ka aranjeunna sadayana.Tina ranté supplier asli ka perusahaan desain luar negeri, urang kolaborasi sareng aranjeunna sadayana.

  • Kakuatan & Pangalaman

    Kakuatan & Pangalaman

    Leuwih 20 taun pangalaman industri dina ngembangkeun produk, desain industri, prototyping gancang, mockup, CNC machining, molds ngarancang, molds manufaktur, suntik molding, paeh casting, Tonjolan aluminium, fabrikasi lambar logam, perlakuan permukaan, jsb.

Kéngingkeun Penawaran Gratis Ieuh!

Pilih